10. huhtikuuta 2011

Suomen överein takahuone & viikon paras päivä

Rytmisektori (minä ja Mekaanikko) oli eilen soittamassa Bujashaka SuomiSpezial v2.0-kekkereissä Kotkan Tivolissa. Loisto keikka, meininki kaikin puolin kunnossa yleisön ja esiintyjien puolesta ja takahuoneessa uima-allas, sauna ja oma baaritiski. Ei valittamista.

Sunnuntai on alkanut hiljalleen sivuuttaa maanantain lempipäivänäni. Elän hitaista aamuista, myöhäisistä aamupaloista, raukeista hetkistä ja uusista aluista. Sunnuntai-iltana ei siivota, vaan tehdään niitä kivoimpia töitä silloin kun muu maailma on jo lepäämässä tai jos ei jakseta, niin pelataan ja kuunnellaan sunnuntaimusiikkia.

Helsingissä viimeisimmätkin brunssit loppuvat neljältä. Jos myöhäistä sängystänousijaa kuitenkin houkuttelee jonkun muun laittama aamupala, suosittelen suuntaamaan Café Tin Tin Tangoon Töölöntorille. Varsinaisia aamupalatarjottimia saa iltaan asti, mutta täytetty jättipatonki briellä ja omenalla on paras hintalaatusuhteeltaan. Ja muutenkin.

Sunnuntaihin kuuluu olennaisesti sunnuntaimusiikki. Tänään sitä mulle edustaa Beach Housen albumi Teen Dream. Kuuntele vaikka Zebra, se on videota myöten sunnuntainen, eikö.


2 kommenttia:

Toma kirjoitti...

"ohittanut maanantain" what :D Oliks tiukkakin kisa?

Sustee kirjoitti...

No oli, ja on edelleen! Maanantai on jo pitkään ollut mun lempipäivä. Sunnuntaikin on ihan kiva. Se on vähän siinä ja siinä kumpi tällä hetkellä on voitolla.