20. toukokuuta 2010

ALLO BERLIN!

Kirjoitustauko päättyy än nyy tee NYT.

Toukokuun alkupuoli oli ohjelmantäyteinen ja paikasta toiseen juoksemisesta palautumisessa kesti muutama päivä. Nyt alkaa hellittää, kuin myös ensijärkytys Berliinin säästä. Helsingissä oli maasta poistuessani noin 25 astetta lämmintä, Tegelissä koneesta ulos astuessani asteita oli viisitoista vähemmän. Mitä tämä oikein on! Kysynpähän vaan.

Totesin myös, että voisin alkaa ottaa enemmän kosketusta sisäiseen mummooni; matkagarderobini koostuu lähinnä kesäisistä hepeneistä ja sandaaleista. Villahousuille, tuulipuvulle ja kumisaappaille olisikin yllättäen ollut käyttöä.

Tempelhofin käytöstä poistetulla kentällä oli tuulista ja kylmää, kuten nyrpeästä ilmeestä voi päätellä.

Viimeksi Berliinissä vieraillessani bändimusiikin elämykset rajoittuivat lähinnä Gossipin keikkaan Columbiahallessa. Tällä kertaa tavoitteena on päästä tsekkaamaan pienempiä indie/punk/rock/pop-klubeja, sekä jos jostain jotain aitoa jazzin saralla löytyy, niin sitä myös. Berliininkävijälle seikkailu elektronisen musiikin parissa kannattaa olla itsestäänselvyys, sillä mielenkiintoisimmat tapahtumat ja ilmiöt liikkuvat täällä ehdottomasti sillä saralla.

Jos löytyy omakohtaisia vinkkejä Berliinin jazz-skenen suhteen, otan niitä avosylin vastaan!

Ei kommentteja: