2. toukokuuta 2010

Klara Vappen Hela Natten

Vapussa on taikaa, pakko olla. Miksi muuten olisi joka vuosi niin kivaa juuri silloin? Perjantaina oli Korjaamolla mielettömät kemut - menneen ajan iskelmähitit kuulostivat ah niin oikeilta, miehet olivat komeita, tytöt kauniita ja skumppa petollisen hyvää. Tarkista vaikka itse: Katso kuvia. Lauantaipäivänä nukutut neljä tuntia eivät riittäneet pitämään pystyssä ihan sunnuntaihin asti, mutta sen verran, että ystävien ruokasalissa nautittu vappupäivän piknik sujui hereillä hysteerisistä jutuista huolimatta. Oi elämää. Kivaa!


Toukokuun ensimmäisen postauksen kautta aloitan myös täällä blogin puolella sarjan, jota olen harrastanut jo aiemmin Facebookin puolella; Spotify-listat.  Ensimmäisessä #1 Sudden Ooh-listassa mukana Villeneuve, Paper Boys, Caribou, Emilia Torrini, Ladyhawke, The Blacksheeps ja monta muuta tutustumisen arvoista nimeä.

Mainitsinkin edellisessä kirjoituksessani ohimennen Berliinistä. Lähden parin viikon kuluttua sinne vajaaksi neljäksi viikoksi tarkoituksena imeä vaikutteita ja nauttia parhaasta seuraasta. Seuraavat kaksi viikkoa täyttyvätkin nyt koeviikoista, omista keikoista, matkavalmisteluista ja työpuristuksesta, joten aion suosiolla laiminlyödä blogia. Nähdään kesässä.

Ei kommentteja: