14. heinäkuuta 2010

YK

Kiva päivä. Ihana kesä. Ei tee paljoakaan mieli olla sisätiloissa kun ulkona on samettinen kesäyö tai hikisenä kutsuva päivä. Eikä sillä oikeastaan ole väliä onko esim. tiistai. Tai keskiviikko, kuten nyt sattuu olemaan.

Perjantaina tuli töiden välissä (lue: yöllä) piipahdettua viime kuussa avatussa YK:ssa Flow 2010 ennakkoklubilla. Kolmas käyntikerta toden sanoo, joten nyt kehtaa jo sanoakin YK:sta jotain. Sijainti on mainio, valoihin ja visuaaleihin todella panostettu ja henkilökunta on asiallista, jopa ystävällistä. Kolmesta tilasta omaksi suosikikseni on valikoitunut pienin, eli huone 3 alakerrasta, josta löytyy baaritiskin, pienen esiintymislavan ja keskelle pidempää seinää sijoitetun dj-tiskin lisäksi isoja pehmeitä sohvia joihin uppoutua keskustelemaan hyvässä seurassa.


DJ Mekaanikko Flow Festivalin ennakkoklubilla YK:ssa 9.7.2010

Miinusta tulee vessoista - YK:n ainoat vessat ovat keskikerroksessa. Jos yläkerran isoimman salin nurkassa on tanssimassa ja paikka lekalla lyöty, saattaa olla aika katkeraa lähteä vessaan. Ai niin ja siitä että spritzer maksaa 9,50 e. Arvosana kokonaisuudesta on joka tapauksessa vähintään: Ihan kiva. Ehkä se parhain terä on vielä näkemättä, vaikka juhannuspäivänä paikka olikin aivan tukkeessa.

Toivottavasti YK löytää asiakaskuntansa ja toisinpäin, sillä anti-seduloita tarvitaan kipeästi.

Ei kommentteja: