7. elokuuta 2010

Flow Festival 2010 selviytymisvinkkejä

Kuva Juuso Koponen - Flow Festival 2010 black men's t-shirt & bag

Neuvoja ajankohtaisuudestaan huolehtivalle Flow Festival 2010 kävijälle:
  1.  
  2. Vatvo jo etukäteen esiintyjien päällekkäisyyksiä. Jos et jaksa ottaa enempää selvää, voit namedroppailla ainakin seuraavat: Air ja Awesome Tapes From Africa perjantailta sekä Owen Pallet ja Surfer Blood lauantailta. 
  3.  
  4. Esitä huolestuneisuutesi Aeroplanen nykytilasta.
  5.  
  6. Näytä avoimesti olevasi erityisen hyvilläsi tämän vuoden Flown ruokatarjonnasta. Löytyy sitruunagnocchia, bocadilloa ja festaripullaa, eli just sun lemppareita! Muista mainita Umeshu ja Grotesk.
  7.  
  8. Lapsiystävällinen Flow on tullut jäädäkseen, joten sunnuntain kuumin asuste on: VAUVA. (lapsikin kelpaa, jos se liikkuu hitaasti tai sitä voi pitää talutushihnassa) Naapurilta saa vauvan lainaan, Flow babybodylla niittää varmasti huomiota jos ei muuten heru.
  9.  
  10. Ei ole kyse siitä missä olet, vaan siitä mitä sulla on päällä. No nyt on joka tapauksessa jo liian myöhäistä tilata ulkomaisista verkkokaupoista mitään, joten paras alkaa ratsata lähiseudun vintageliikkeitä tai suunnata Helsinki10:iin.
  11.  
  12. Vielä ehtii kuitenkin harjoitella paritanssien perusaskeleet flow-sunnuntaita varten.
  13.  
  14. Hyviä avauslaineja jos et tiedä mistä keskustella: Tiesitkö että tämän vuoden Flow Festivalilla on oma fontti? Kumpi on söpömpi, Lou Hayter vai Yona? Onks noi kengät Wangin suunnittelemat?
  15.  
  16. Unohda Wayfarerit. Ne ovat so last season.
  17.  

...tai mitäpä jos vain nauttisit menosta ja etenkin siirtotatuoinneista.

    7 kommenttia:

    Toma kirjoitti...

    Haastan kirjoittajan ottamaan siirtotatuoinnin valitsemaansa (festarivaatteissa näkyvään) paikkaan niin teen itse samoin!

    Rahat -> suu.

    Juhani kirjoitti...

    Haha! Hienoa. Toi viimeinen kommentti oli paikallaan. Tuntuu ehkä hölmöimmältä ikinä et jengi kelailee flow-asujaan hyvissä ajoin. Tsiisus.

    otto kirjoitti...

    heh. tuon siirtotatskatun vauvan.

    mekaanikko kirjoitti...

    Vauvan mukana tulee myös ns. Skeletorin eväspussi, bloginpitäjän omakuvan hengessä. PS. Hieno numerointi

    Marko-V kirjoitti...

    Vietän viikon merkkauskynän kanssa tussaten kaikki mielenkiintoiset artistit ohjelmalistalla. Kun koittaa perjantai, säntään töistä himaan, vedän Punavuoresta ostamani aivan liian tiukan trendipaidaksi kuvittelemani luomuksen päälle. Sitten samppakaljalla kauhea pre-fest kooma päälle. Jotenkin onnistun suoriutumaan Suvilahteen enkä näe yhdestäkään esiintyjästä sekunttiakaan. Sama meininki jatkuu kutakuinkin koko viikonlopun kunnes maanantaiaamuna herään kotini pihalla kärttysen naapurinakan kämätykseen. Otsassani on kirkkovenettä esittävä siirtotatuointi ja trendipaitani on vaihtunut hihattomaksi farkkurotsiksi jonka selässä lukee "Idon Maiden". Ei sen paidan menettäminen mitään, siinä taisi lukeakin "made in china", siis ennen kuin leikkasin sen lapun veks. Ai niin se vauva... otettu huostaan.

    http://kaamoshow.blogspot.com/2010/08/kaamoshow-10-flow-festival-2010-special.html

    Sustee kirjoitti...

    NO NYT SE ON TÄÄLLÄ!
    Omg. Kivaa oli eilen, ennustan että huomenna on vielä kivempaa.

    Toma, no totta kai!

    Juhani, en itseasiassa ole törmännyt vielä yhteenkään blogikirjoitukseen jossa olisi oikeasti pohdiskeltu mitä vaatteita vois laittaa Flowhn päälle. Sitäkin enemmän sitä ironisoiviin kirjoitukseen kyllä! Kertooko tämä enemmän blogeista joita luen vai mistä?

    Otto, kuvia!

    Mekaanikolle terkkuja eväspussista.

    Marko, me tullaan selkeästi olemaan samoilla festareilla. :DDD Flowssa nähdään!

    Tulkaa nykäisemään hihasta jos bongaatte. :)

    Marko-V kirjoitti...

    Niin hyvin suunnittelin koko setin ja persiilleen meni. Liian monta hyvää muistikuvaa, vaatteet ehjänä ja itse skarppina duunissa heti maanantaina.

    Juhlaviikkojen sivuilla oli tällainen pieni uteliaisuutta herättävä sivukommentti:
    "Flow'n kävijöitä pyydetään säilyttämään sunnuntain sisältävä pääsylippunsa tai todiste sen ostosta, sillä Flow suunnittelee asiaan liittyvää "syysyllätystä"." What the hell...? Onko jollain jotain tietoa mikä tuo ylläri lienee??