25. maaliskuuta 2010

Goldfrapp flirttailee epäsovinnaisuuksilla


...ainakin promokuvillaan. Vaikka Goldfrappin sinkkulohkaisu Rocket on ihan kiva, samaa arveluttavaa kulmaa kuin uuden levyn kuvamateriaalista en kyllä siitä etsimälläkään löydä. Kaksimielisesti vihjailevat sanat ohittaa jo vähemmänkin paatunut musakorva.

Alison Goldfrapp poseeraa eläinasuihin puettujen avustajien kera viileää, mutta tyttömäistä seksiä tihkuen ja näyttää välillä kohtalokkaalta naiselta, välillä lapselta, joka on juuri huomannut eksyneensä väärään syliin. Mä pidän.

Mietin vain, olenko ainoa jossa kuvat herättävät kyseenalaista kihelmöintiä?

Goldfrappin uusin albumi Head First julkaistiin viime maanantaina 22.03.2010. Korviini on kantautunut ei niin kovin mairittelevia lausuntoja kyseisestä levystä, mutten onnekseni ole itse vielä eksynyt lukemaan yhtäkään arviota. Haluan musiikin antaa puhua puolestaan. Musiikki vaatii aikaa.

Siihen asti aion kuitenkin salaa vilkuilla näitä kuvia. Levyyn tutustuminen odottaa TO DO -listalla kaiken muun kanssa, kuten jäsentelyä odottava Kroken keikka-arviokin. KYLLÄ SE TÄSTÄ.

2 kommenttia:

Jouninukkuu kirjoitti...

Sustee! Tuo kuva naisesta ja pöllöhahmosta on mustaki kiehtova. Molemmat on jotenki mielenkiintosii olentoi. Täällä on hyvää juttuu, on kiva lukee näitä sinun. Mieki ihastuin joskus Kroken musiikkiin. Ehkä se on se rytmi ja groove. t.jouni

Sustee kirjoitti...

Moi Jouni! Kiitsa, siistii että tykkäät. Mustakin toi pöllökuva on samaan aikaan kiehtova... ja pelottava.