26. maaliskuuta 2010

Viikonlopun timantteja

Viikonloppukin on taas. Mihin tämä viikko meni?

Helsingissä ainakin tapahtuu, nimittäin Pixelache valtaa kaupungin ja tarjoaa mukanaan monenlaista oheistoimintaa, kiinnosti pikselit tai ei. Pikseliähkyn nopeat tärpit: Heart Chamber Orchestra Kiasmassa sunnuntaina sekä etenkin IHME Club Vanhalla lauantaina, koska siellä esiintyy SLAGSMÅLSKLUBBEN! Oh, Sponsoder by Destiny... Jos olisin hieman pienikokoisempi (iällä nyt ei sinänsä väliä) tai jos lähipiiriini kuuluisi sopivia kääpiöitä joiden mukana ujuttautua tänne, menisin ehdottomasti: Let's Make Noise, Let's Play Together - workshop 8-12-vuotiaille lapsille elektronisten äänien ihmeelliseen maailmaan sunnuntaipäivänä Vanhalla.

Jos olet lastenpajaan liian vanha, eikä Pixelache kiinnosta, voit suunnata sunnuntaina myös Nosturille sillä post-rockin outojeesus instrumentaaliyhtye Mono saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen.

Mikäli elektroninen tanssimusiikki kiinnostaa, suosittelen perjantaina suuntaamaan Kuudennelle linjalle. Kutosen valtaa Darkroom #3, jonne tällä kertaa tuodaan viime hetkeen asti salassa pidettävä, oman genrensä huippu-dj soittamaan koko illan setti.

Lauantaina kannattaakin sitten etsiytyä Playgroundiin kuudennelle ja kuukauden viimeiselle BTCHPLS-klubille, jossa esiintymässä on brittiläinen elektrolupaus Grum. Sen lisäksi, että Grum on tehtaillut remixejä mm. Goldfrappille, on artisti myös juurikin julkaissut ällöpisteet komeasti kotiin vetävän musavideon biisilleen Can't Shake This Feeling. Biisi ei aiheuta mussa suurempia tuntemuksia, mutta video sitäkin enemmän.

Ei kommentteja: