4. huhtikuuta 2010

Pitkä viikonloppu

Siltasessa oli tänään mukavaa! Brunssikin oli hyvää! Paikalle saapunut väki oli silminnähden leppoisissa tunnelmissa. Arvostan kun lähinnä mörökölliä muistuttava bailuhylje silmät ummessa ja juoma kädessä lauleskelee mukana Kuningaskobraa. 

Hittien välissä korviini ei voinut olla kantautumatta raportteja ties monennestako päivästä radalla. Mikäpä siinä, huominen vietetään toisen pääsiäispäivän eli vapaan merkeissä, joten tänään ehtii vielä bailata. Jos jaksaa. Eilen tuli piipahdettua myös Loopissa SPRAIT!-klubilla, mutten valitettavasti ehtinyt munille. Aikainen lintu munan nappaa. Munan sijasta tarjolla oli vielä kuitenkin hyvää seuraa ja erinomaista musiikkia.

Huomenna on muuten tuo aikaisemmin mainitsemani Beatrootin Musavisa. Oma ehtimiseni paikalle on epävarmaa, sillä huomenna alkaa myös Bassoradion Rytmisektori uudella ohjelmapaikalla. Ohjelma uudistuu muutoinkin kuin ajankohdan (joka toinen maanantai klo 19-21) osalta; huomisesta eteenpäin Rytmisektoria juontaa Dj Mekaanikon ohella myös allekirjoittanut eli Dj Suu.

Jos kävit tsekkaamassa Brendan Perryn, raportit ovat tervetulleita. Itse en nyt vaan jaksa. Nälättää ja väsyttää.

Sunnuntain kunniaksi: TIIKERIHAI. Suosittelen.

Ei kommentteja: