2. huhtikuuta 2010

Viikonlopun timantteja


No niin pullat! Viikonloppu alkoi jo, ja tällä kertaa SE ON PITKÄ. Mielenkiintoisia asioita tapahtuu taas, mutta mitä musiikkiin tulee, tänään suosittelen menemään Korjaamolle tarkistamaan Tuomas Skopan levyjulkkarit. Lämppäämässä Pohjolan Ilmari ja Vauva. Skopaa on hehkutettu kovana liveaktina, kuuntele Myspacesta pari biisiä niin tiedät mihin viittaan.


Jos lauantaina pitää hieman rauhoittaa menoa, Loopissa on Local Underground-kollektiivin klubi SPRAIT! Muna. Luvassa herkullisia hetkiä Kaiun, Sakuran ja Bobby Speedin seurassa sekä ajoissa saapuville munaa.

Sunnuntai on kuitenkin kaunein ja ihanin, sillä Siltasen Huomenta Suomi!-brunssilla voit nauttia klo 12 alkaen mun eli Dj Suun ja Dj Mekaanikon huolella valitsemista kulta-ajan iskelmistä. Tanssiakin saa jos tanssittaa, ja jos Siltanen tuntuu mukavalta, päivää voi vaivatta vaihtaa illaksi Subdayn merkeissä. 

Tai sitten! Voit siirtyä Nosturille, sillä Brendan Perry, Dead Can Dancen nokkamies kunnioittaa Helsinkiä läsnäolollaan. DCD:n hittejä on kuulemma myös luvassa joitain kappaleita, vaikka pääasiallisesti mies taitanee keskittyä sooloprojektinsa tuotantoon.

PS. Tule Siltasessa nykäisemään hihasta. (^______^)

Ei kommentteja: