22. huhtikuuta 2010

Viikonlopun timantteja

Helsingin Pop & Jazz Konservatorion kuoro Con Caronca ei päässyt tiukasta valmistautumisesta huolimatta osallistumaan Slovakia Cantat -kuorokilpailuun. Tähtäimessä oli tietenkin varma voitto, mutta minkäs teet eräälle islantilaiselle tulivuorelle ja Euroopan yllä leijuvalle tuhkalle. Kostoksi kuoro vetäisee perjantaina 23.04. klo 19 konsertin Café Piritassa teemalla Stuck In Helsinki. Tapahtuma on ilmainen. Luvassa erittäin korkealaatuista viihdettä ja ennen kaikkea laulantaa, joten vahva suositus! Tsekkaa konsertin Facebook-sivut lisätietoja varten.

Perjantai on muutenkin täynnä toimintaa, sillä Nosturissa on esiintymässä saksalainen Bohren & Der Club of Gore. Trioksi vakiintunut kokoonpano omaa mielenkiintoisen historian grindcoren ja punkin kautta nykyiseen musiikkiinsa, jota parhaiten kuvailevat termit doom jazz tai funeral jazz. Jos haluat kuunnella Bohren & Der Club of Gorelta vain yhden kappaleen, kuuntele On Demon Wings.

Mikäli tuulet suovat, esiintyy perjantaina Helsingissä muitakin saksalaisia kuin Bohren & Der Club of Gore - Kuudennen Linjan valtaavat odotetut U6-bileet. Yön aikana kuullaan berliiniteknoa koko rahan edestä ja ehkä vähän enemmänkin, nimittäin paikalle saapuvat Sven Dohse (Paloma Recordings, Bar25, Berlin) ja Whatyes live (Klangsucht, Berlin). Paikalla myös klubin residentit Mekaanikko ja J. Kusti, joista jälkimmäisen voi tsekata myös lauantaina Redrumin Finns Do It Better-klubilla.

Lauantaina Redrumissa pääesiintyjänä Kiki (Bpitch Control), tuhkavarauksella.

Ei kommentteja: