6. huhtikuuta 2010

Rytmisektori - Bassoradion erikoisohjelma

Rytmisektori on yksi Bassoradion pisimpään jatkuneista musiikkiohjelmista; kesäkuussa 2010 se saapuu kunnioitettavaan kuuden vuoden ikään. Alusta alkaen Rytmisektoria juontanut musiikin erikoismies Dj Mekaanikko on soittanut levyjä 1990-luvun alkupuolelta lähtien, eikä edelleenkään anna genrerajojen tai keinotekoisten määritelmien haitata hyvän musiikin metsästyksessä.

Tunnen aina myötätuntoa ja toisaalta vilpitöntä ihastusta kohdatessani yhtä laajalla musiikkimaulla varustetun henkilön.

Muutamien sattumusten kautta yours truly aka Suu sai kunnian astua ohjelmauudistuksen myötä Mekaanikon juontajapariksi, joten luvassa on, jos mahdollista, vieläkin laaja-alaisempaa musiikkitarjontaa. Itse aloitin musiikin tuputtamisen kanssaihmisille levyjen soittamisen muodossa vuosituhannen vaihteessa, jolloin dj:nä edustamani ambient-, lounge- ja chill out-kulttuuri eli ja voi varsin hyvin saladiskoissa ja jopa klubeilla. Tällä hetkellä hippien tuudittamista enemmän mua kuitenkin kiinnostaa rujot, piiskaavaat saundit, elämänjanoiset laulajat, uskaltaminen, oivaltava soitto sekä aamuun asti juhliminen. Ja kaikki maan ja taivaan väliltä, tietty.

Rytmisektori pärähtää radiotaajuuksille joka toinen maanantai klo 19 - 21. Kuuntele 102,8 Mhz tai http://www.basso.fi/popup_player.php

Mut vuonna 2003 kuvasi  Vuori.

Ei kommentteja: