19. huhtikuuta 2010

Robyn - Ruotsin pop-prinsessa wtf

Robyn on hämmentävä. Yläastevuosilta tuttu pop-prinsessa on kulkenut aika kauas siitä, missä merkeissä ekaa kertaa tutustuttiin. Muistatteko biisin Show Me Love? No, en mäkään kovin tarkasti ennen kuin vähän virkistin muistiani. Ehkä on parempi ettemme edes muistele, sillä jotain parempaa on käsillä!

Ensinnäkin Röyksoppin viime vuonna julkaiseman albumin Junior paras biisi on The Girl And The Robot, jossa Robyn feattaa. Röyksopp julkaisi biisin ympärille kootun ep:n, josta löytyy toinen toistaan parempia remixejä sekä klassisella orkestraatiolla toteutettu versio.

Pitchforkissa marraskuussa julkaistu Robynin haastattelu sai mut liekehtimään. Robynilta ei ole tullut julkaisuja sitten vuoden 2005 nimikkolevyn (jolta Konichiwa Bitches on ihan maininnan arvoinen), ja tulossa tänä vuonna on peräti KOLME levyä. Tuotoksia on luvassa ainakin Röyksoppin, Diplon ja Snoop Doggin kanssa tehdystä yhteistyöstä ja pakko sanoa, että uusin julki tuotu lohkaisu None Of Dem kuulostaa hyvältä. Diggaan yösaundeista, nihkeän koppavista lyriikoista ja lantiota liikuttavasta shufflekompista. Voin helposti kuvitella itseni kesäyössä polkemaan pyörällä keskellä autotietä tän biisin soidessa päässä.

Nyt vielä kun Robyn tulisi Flow Festareille... No, aina saa haaveilla.





2 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Hei tsekkaa myös seuraava sinkku, mulle kolahti kyllä ihan täysillä. (Toimiikohan tää linkki...?)

http://sashafrerejones.tumblr.com/post/529844817/robyn-dancing-on-my-own-from-body-talk-pt

Sustee kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Kuuntelen ja palaan asiaan kun tiukka mielipide on kasassa.